Hvis du er ny i hele dampens verden og først for nyligt har opgivet cigaretterne, eller nedtrappet dem med brug af e-cigaret. Så kan det være lidt af en jungle at finde rundt i alle de forskellige former for e juice som der er på markedet, og dette kan være behjælpelig med en lille guide.

E juice er først og fremmest den væske som man putter i sin e-cigaret som gør det muligt at lave damp. Denne væske kan fås i forskellige smage og med forskellige nikotin styrke. Det er netop her at der kan være utrolig mange valg muligheder for de nye.

 

Der er mange forskellige smage, af mange forskellige kategorier. Der er forskellige drikke, forskellige bær, forskellige typer af menthol og alt muligt andet. Til disse er der ingen direkte guide til hvad der er bedst at bruge. Dette afhænger meget af personlig smag. Hvis det er første gang du er ude at købe e juice, så overvej hvad du godt kan lide og eventuel vælg det. Du vil dog med tiden finde nogle som du fortrækker frem for andre, og deraf får valgt sig en lille liste af varianter som du køber.

 

Nikotin i e juice

For mange mennesker der er det at dampe på en e cigarette en erstatning eller alternativ til cigaretter. Det stof i cigaretter som gør at folk har behov for det igen, hedder bl.a. Nikotin og er noget som kan tilsættes i andre former, deriblandt e juice.
Du kan derfor få forskellige styrker af nikotin i din e juice, hvis du føler du har behov for dette for at holde dig væk fra cigaretterne. Disse kan fås i 18, 12, 6 og selvfølgelig også helt uden nikotin. Du kan også nogle steder købe dem i 24, hvilket er den stærkeste og langt fra det første at anbefale.

Mængden af nikotin i e juice måles i mg, hvilket tallet der angiver.
Det vil klart være det bedste, hvis du kunne dampe uden at bruge nikotin overhovedet, men udelukkende fordi du måske savnede dampen eller bevægelsen.

Hvis du dog har brug for nikotinen, så vil det være at anbefale at starte med den laveste også hæve det, hvis man føler det er behovet.

Det er muligt at få de fleste smage med nikotin, så det er ikke dette der skal begrænse dig ifht til dit valg af e juice. Det er få varianter af smage hvor nikotin ikke er en mulighed.

 

En guide til e juice

 

Kilde: https://ecigaretland.dk/alle-e-juice-e-vaesker

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53