At købe en ny smartphone i disse dage er sjældent noget, som ikke koster mange penge. Man skal stort set altid af med mange penge og derfor er det ikke noget man har råd til at gøre mange gange om året. Dog er der forskellige ting, som man kan gøre, som kan forlænge levetiden for ens telefon eller tablet. Det handler om, at man kan få beskyttelsesglas på. Mange kalder det også panserglas, men det som det beskriver re helt det samme. Det er nemlig et tyndt lag film, som man påfører mobilens eller sin tablets skærm. Taber man dernæst sin telefon vil den ikke gå så nemt i stykker. Det er meget muligt, at selve beskyttelsesglasset vil gå i stykker. Det er dog lidt lige som med en cykelhjelm. For når det går i stykker en enkelt gang så er man nødt til at skifte det. Men så er man også sikker på, at det har virket.

Beskyttelsesglas kan man selv sætte på

Køber man sit beskyttelsesglas i en fysisk butik vil man altid få et tilbud af ekspedienten. Han eller hun vil nemlig spørge dig om du skal have hjælp til at sætte glasset på. Det vil de formentligt spørge dig om uanset om det er en mobil eller en tablet du skal have. I første omgang er det oplagt at sige ja da man ikke nødvendigvis ved om det er noget man selv kan finde ud af. Rigtig mange vil dog dernæst sige nej i stedet fordi, at man så finder ud af, at det koster noget. Og selvom man ikke er meget øvet i at sætte beskyttelsesglas på så det dog noget, som man godt kan. Derfor virker det mærkeligt at skulle give så mange penge for det.

 

Som udgangspunkt bør man derfor selv give sig i kast med at påføre beskyttelsesglas til både tablets og mobiler. Det er ogås en meget tilfredsstillende følelse efterfølgende når man kigger på sin mobil med et flot lag beskyttelsesglas. For så ved man, at det er noget man selv har gjort. På siden https://panzerscreen.dk/beskyttelsesglas/ kan du læse mere om de forskellige typer af panserglas der findes.

Find beskyttelsesglas til alle typer af mobiler

Uanset hvilken smartphone du har så kan du finde noget beskyttelsesglas som passer til. Mange tror, at det kun er de allermest populære mobiler, som har beskyttelsesglas man kan tage på. Det er dog langt fra rigtigt for strengt taget alle de mærker og mobiler der findes, de har en type beskyttelsesglas som de kan benytte sig af.

 

Er du den lidt klodsede type så vil du især elske at påføre din mobil eller tablet det smarte og holdbare lag udenpå. Det gør nemlig, at du ikke behøver at være så opmærksom på hele tiden at have din mobil i hånden. Mange har det med at tabe mobilen og er du den dovne type, så er det formentligt også noget, som gælder for dig. Med beskyttelsesglas kan du smide rundt med din mobil uden det har nogle konsekvenser.

 

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53