Vi har lige fået et nyt hus, og det er simpelthen så fint, så fint. Vi er utroligt glade for det, men der er dog et par ting, som skal laves, før vi rigtigt føler, at vi kan flytte ind. Eller ikke flytte ind, for det har vi allerede gjort, men altså… Der skal lige laves et par ting. Blandt andet skal vi have lavet et hul i vores køkkenvæg, så vi kan få noget udluftning. Det er dog sådan, at den er lavet af beton, hvorfor vi skal have nogle ud, som kan foretage betonboring, for det rækker vores eget udstyr ikke ligefrem til, hehe. Jeg har nemlig kun en Bosch boremaskine, og den er da også god nok, men nok mere til at bore i træ eller andre materialer i den stil, hehe.

drilling-into-concrete

Jeg glæder mig virkelig til at det er overstået, så vi virkelig kan få lavet huset godt. Vi har allerede snakket med nogle om det, og det skal nok blive rigtig godt, for de virker utroligt pålidelige, og jeg kan se på deres tidligere arbejde, at de har evnerne i orden, så jeg er slet ikke i tvivl om, at de nok skal udføre et ordentligt job. Det er en ting, som er helt sikkert.

Tror jeg vil gå ud og lave mig noget mad, for jeg er godt nok sulten, og det er ved at være lang tid siden, at jeg spiste frokost på arbejdet. Jeg er lige kommet hjem nu her, og det er jo bare rigtig dejligt.

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28

Skriv et svar