Hverdagen bevæger sig hurtigt nu om dage, og det samme gør tempoet i virksomhederne rundt om i verden. Internettet har muliggjort, at vi arbejder på tværs af landegrænser igennem internettet, og nogle virksomheder har slet ikke egentlig base, hvor de kan cowork med deres ansatte og kolleger.

Det kan være et stort problem, hvis man ønsker at mødes en gang om måneden for at diskutere fremtiden i virksomheden, og hvilke strategiske tiltag man skal forsøge at udføre. Denne udfordring har Matchoffice forsøgt at løse.

 

Muligt at finde fleksible kontorer overalt på jorden

På hjemmesiden for Matchoffice, er det muligt at finde fleksible kontorer og coworking områder i hele verden. Servicen er i sig selv gratis at benytte, men man skal selvfølgelig betale den leje som står på lokalet, som man har tænkt sig at leje i en periode.

 

Matchoffice har i sig selv ikke noget med udlejningsstederne at gøre, og det er dermed en aftale mellem dig og udlejeren direkte, det eneste Matchoffice gør for dig er at facilitere forbindelsen mellem dig og udlejeren af coworking området.

 

 

Matchoffice matcher dig med præcis det du mangler

Antallet af forretningslokaler til leje og coworking områder er helt utroligt stort. Det er derfor muligt at finde præcis det lokale der passer til dig, hvad end det angår en bestemt størrelse, pris eller område.

I København K er der eksempelvis over 300 mulige lejemål, imens der i Aarhus C i skrivende stund er omkring 150 lejemål, og der kommer hele tiden nye til.

Hvis du mangler andet end muligheder for at cowork med dine kolleger, så tilbyder Matchoffice også at være facilitator mellem dig og udlejning af parkering i storbyerne. Det kan nemlig være ligeså stor en opgave at finde parkering i de store byer, som det kan være at finde et ordentligt lejemål.

 

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53