Det er tydeligt at se, at flere og flere vælger at erstatte den almindelige cigaret med en el smøg. Dette er der mange grunde til. Først og fremmest er der opbygget et helt fællesskab omkring el-cigaretter, hvilket gør, at flere og flere går op i dette, som var det en hobby. Dog er der ingen tvivl om, at den mest dominerende grund er, at flere og flere forsøger at kvitte smøgerne. Der kommer fortsat kun et større og større fokus på, hvilken negativ effekt cigaretter kan have på vores helbred, og derfor vælger flere også at droppe denne dårlige vane. Dog kan det for mange være svært fuldstændig at droppe cigaretterne, da det trods alt er en afhængighed. Særlig vil mange falde i fælden igen, hvis de pludselig bliver udsat for noget, som sætter dem i en sårbar situation, da cigaretten på den måde bliver en form for beroligelse og tryghed.

 

I tilfælde som det ovenstående er en el smøg en god løsning. Her får man nemlig fornemmelsen af, at man har en cigaret i hånden, og man får samtidig også røgen, som var det en helt almindelig cigaret. Der er en lang række fordele ved at bruge en el smøg. Først og fremmest kan det jo være med til at nedtappe ens rygeforbrug, hvilket forhåbentlig vil ende i et fuldstændigt rygestop. Derudover er det langt sundere at ryge el-cigaretterne end almindelige cigaretter. På trods af, at der er nikotin i el-cigaretterne, hvilket er stærkt vandedannende, og dermed altså også er det, som er med til at gøre, at man bliver afhængig af almindelige cigaretter, er der en lang række andre fordele. Først og fremmest udsætter man ikke sine omgivelser for passiv rygning, hvilket særligt har betydning, hvis man har børn eller familie, der kan tage skade af dette. Derudover er der en lang række farlige stoffer såsom tjære, som man ikke inhalerer, når man ryger el-smøger.

En el smøg er mere økonomisk

Dog er det ikke kun i forhold til helbredet, at det er en fordel at vælge en el smøg over en almindelig smøg. Det er nemlig også langt mere økonomisk, hvis man vælger den rigtige type el smøg. Der findes nemlig en lang række forskellige mærker og typer indenfor e-cigaretter, og der er derfor også stor forskel. Dog kan der rent økonomisk være en hel del penge at spare, hvis man vælger at købe en el-smøg, der kan oplades igen og igen. Dermed skal man altså kun købe væske, som skal fyldes i med jævne mellemrum. Det er også vigtigt at pointere, at hvis man vælger en el-smøg bliver man også fri for alle de udseendemæssige og ydre problematikker, der følger med at ryge. Man kommer ikke til at lugte af røg, og derudover undgår man også misfarvning på eksempelvis tænderne, hvilket er en af bivirkningerne ved at ryge cigaretter. Der er altså en lang række fordele ved at vælge el smøgen.

Bliv klogere og find den rette el smøg

Hele denne verden er noget for sig, og hvis man aldrig er blevet præsenteret for en el smøg eller lignende før, vil man ofte blive utrolig overrasket over, hvor udbredt det i virkeligheden er. Der findes nemlig uendeligt mange mærker og typer af el-cigaretter, hvilket gør det svært at finde rundt i denne jungle uden nogen form for vejledning. Derfor er det også en god idé, at man sætter sig ordentligt ind i sagerne, og læser godt op på alt, hvad der er at finde om el smøger på nettet. På den måde ved man, hvilken type el smøg man skal vælge, og man ved samtidig også, hvad man inhalerer.

 

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53

Skriv et svar