Et hvert hjem behøver fodlister, og med disse fodpaneler får man nogle af de bedste af slagsen. Fodpanelerne bruges til at give hjemmet et flot og naturligt design. Derudover er mange fodpaneler en nødvendighed, da de kan bruges til at holde og skjule ledninger.

 

Almue fodpaneler er desuden lette at arbejde med. De er nemme at skære ud og sætte op. De fleste paneler sættes på med superlim eller med en sømpistol, så det er hurtigt klaret. Man kan sagtens opsætte dem selv, og man behøver ikke at bestille en tømrer.

 

Mange paneler er formalede fra fabrikken, så man behøves heller ikke male dem selv. Dog kan det være en fordel, at male dem igen, når de er sat på. På denne måde opnår man det flotteste udseende.

 

Paneler, der er praktiske at arbejde med

Almue fodpaneler er meget nemme at arbejde med, da de kræver meget at sætte op. De fleste paneler kan nemlig let opsættes med montagelim eller stuklim. Derudover kan man opsætte dem med søm. Det anbefales dog at bruge lim, da det giver det pæneste resultat.

 

Det kræver ikke avanceret værktøj at sætte dem op, og man behøver heller ikke en tømrer. Du kan derfor gøre det hele selv. Almue fodpaneler sælges også til erhverv.

 

Almue fodpaneler er robuste

Udover at være lette at arbejde med er panelerne også holdbare. Almue fodlister er nemlig lavet af stukmateriale, der sagtens kan tåle fugtpåvirkning. Derudover tåler de også slag og stød, så man skal ikke være bange for at ramme imod med for eksempel støvsugeren.

 

Almue fodpaneler er desuden i god kvalitet. Der findes for eksempel sjældent knaster og andre mærker i panelerne. Selvom de er af robust kvalitet, er de dog meget lette at save i.

 

Lette at transportere

Mange andre slags fodpaneler er ofte 3-4 meter lange, når man henter dem på et byggemarked. Almue fodpaneler er kun 2 meter lange per styk, og derfor er de nemme at transportere. På denne måde kan de nemt være i bilens bagagerum, og man skal ikke være mange for, at de tager skade.

 

Høje eller lave fodpaneler

Fodpanelerne kommer i mange forskellige mål og størrelser. De mest markante forskelle er dog, om fodpanelerne er høje eller lave. Der er til enhver smag og ethvert hjem. For eksempel passer de høje fodlister godt ind i et hjem, hvor der også er højt til loftet. Man kan dog sagtens være kreativ, og det giver disse fodpaneler mulighed for.

 

Fleksible fodpaneler

Almue fodpaneler findes også i fleksibelt materiale. Kan du for eksempel ikke montere de almindelige fodlister, så er flex fodlisterne det oplagte valg. Det kan for eksempel være, at du har runde vægge, eller at gulvet er meget skævt.

 

Disse fodpaneler er lavet af hård gummi. Det betyder, at de kan bøjes rigtig meget uden at tage skade, så de er perfekte til at montere på de runde vægge.

 

Ligesom med de almindelige fodpaneler kan de fleksible paneler også nemt monteres med enten lim eller søm. Det anbefales dog stadigvæk at bruge lim. Man kan også kombinere dem og både bruge lim og søm, for at det skal holde bedst muligt.

 

Almue fodpaneler er et smart valg til hjemmet

Almue fodpaneler er meget robuste og praktiske fodpaneler. De er lette at sætte op, og så kan de holde til meget.  De er desuden smarte og kan bruge til at skjule ledninger. De fleste af dem er formalede, så det er nemt at give dem den sidste maling.

 

Der findes almue fodpaneler til enhver smag, uanset om man har lige eller runde vægge, og derfor bør du overveje almue fodpaneler. Kilde: https://www.stukeksperten.dk/fodlister

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53