Hej med jer!

De seneste par år er det gået hen og blevet noget nemmere at få sig et lån. I hvert fald udenfor banken. I banken er de stadigvæk ikke kommet ordenligt igang med at give lån siden krisen – det er i hvert fald min erfaring. Det er nok også af samme grund at de her kviklån – læs også – er begyndt at tage ordenligt fat. Man kan næsten ikke undgå at have læst om dem på et eller andet tidspunkt.

Jeg har selv læst ret meget om det, og der er nogle gode sider, hvor man kan finde en hel masse god information. Jeg vil foretrække ikke at skrive for meget om det herinde, da jeg er bange for at give forkert information ud til jer. Derfor mener jeg at det er bedst, hvis I selv tager rundt på nettet og finder noget info. I kan fx bruge den side jeg har linket til.

Vi ses!

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28

Skriv et svar