Lad os se det i øjnene; e-cigaretter er kommet for at blive. Utrolig mange danskere har fået øjnene op for, at e-cigaretter er et fornuftigt alternativ til at ryge almindelige cigaretter.

Det har også gjort, at udvalget er blevet større og større i de danske internet-butikker – så det er muligt at finde netop den e-cigaret, der passer til din stil og personlighed.

 

Almindelige cigaretter er dyre, de lugter – og denne lugt sætter sig i tøjet og håret – de giver dårlig ånde og de er utrolig usunde.

Med en e-cigaret slipper du for mange af disse ulemper. Køb en god e-cigaret og lad dig friste af alle de smagsvarianter, der er kommet på markedet. Muligheder er mange, hvad enten du ønsker smag af tobak, lakrids, mentol, jordbær eller andre spændende ting.

 

Ingen forskere tør vist at påstå at e-cigaretter er fuldstændig uskadelige, men flere undersøgelser har vist, at e-væske indeholder op til 95% færre skadelige stoffer en almindelige cigaretter.

 

Skift til e-cigaret allerede i dag

 

En e-cigaret består af en tank med en forstøver (også kaldet en fordamper) og et batteri. E-væsken kommes i tanken, der påsættes batteriet. Dette giver strøm til forstøveren og resulterer i den damp, der minder om røg fra en cigaret.

Den damp du udånder, når du damper på en e-cigaret, opløses med et samme – herved undgås lugtgener i dit tøj, dit hår – og det rum, du befinder dig i.

Find din nye e-cigaret på https://eclshop.dk/ – her er udvalget stort, så du finder nemt den e-cigaret, som fremover vil tilfredsstille dine rygevaner – og vil medføre et sundere liv for både dig og dine omgivelser.

 

Når du har købt din e-cigaret, vil du også erfare, at det er meget billigere at købe e-væske til denne, end det er at købe almindelige cigaretter – som er belagt med store afgifter i dagens Danmark.

More related stories

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53