videos-1240742_960_720Det du så gør er, at spørge en af dine medarbejdere som du stoler på om hvad I skal gøre. For med en video fra raprap.dk er verden for jeres fødder, hvorfor det er vigtigt, at du kan stole på personen, som du snakker med. Bed vedkommende om at samle et hold af mennesker, som ved noget om videoer. Sig til personen, som du stoler på, at du har tænkt dig, at firmaet skal have en ny præsentationsvideo fra raprap.dk og du beder denne person om at være ansvarlig for, at der bliver udarbejdet en plan for hvordan det skal gå. Ydermere vil det være denne person, som skal have den fremtidige kontakt med raprap.dk. Det vil sige, at hvis der er nogen fra firmaet som har spørgsmål til raprap.dk så skal de gå gennem denne person. På den anden side, så skal personer fra raprap.dk også kontakte denne person, hvis der skulle være noget.

Lav et møde vedr. raprap.dk

Personen som nu er ansvarlig for denne video kan så gå videre med forskellige forslag. Personen vil formentligt som det første finde på nogle personer, som kan være med til at planlægge hvordan denne video, som i sidste ende skal laves af raprap.dk vil komme til at forløbe. Dernæst bør personen indkalde til et møde. Der vil formentligt være nogle, som ikke kommer til dette møde, hvorfor det er nødvendigt, at du endnu engang indkalder til møde og håber, at alle kan komme her.

Det første møde, der afholdes er dog udelukkende for at præsentere de inviterede for hvad der skal ske. Den udvalgte medarbejder kan forklare lidt om hvad man ønsker at raprap.dk skal gøre, og så kan det være, at folk begynder at stille spørgsmål til hvem raprap.dk er og hvad de helt præcist skal lave. Her kan man blot referere til det skriv, som er blevet sendt ud til samtlige af deltagerne til mødet og det er muligt at sige til dem, at hvis de vil vide mere om raprap.dk kan de læse det her.

 

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53

De bedste roll up systemer

december 28, 2016