Jeg har lige været inde på en side for at bestille en ørestikker som den her, men så kom jeg i tanke om, at jeg ikke har nogle penge lige nu, så derfor venter jeg lidt. Det skal nok også blive rigtig godt. Hov, nej, jeg har lige fået lov til at låne af min mor, så derfor køber jeg dem alligevel nu. Yes! Det skal nok blive rigtig, rigtig godt, for jeg elsker simpelthen bare så meget at få sådan nogle. Det er en ting, som er helt sikkert, skal jeg sige jer, hehe. Det er simpelthen bare for fedt. Så skal jeg i hvert fald rigtig ud og vise dem frem, når jeg modtager dem med posten.

images (1)

 

Ej altså, jeg elsker virkelig at få sådan nogle ting, for de klæder mig helt vildt meget, og det er jo ganske rart, kunne man vist godt lige have lov til at tilføje. Jeg skal også snart have mig noget nyt tøj, for jeg er lidt træt af det gamle, og det er som om, at det ikke lige er så meget mig længere, så derfor kunne jeg godt finde på at købe mig noget nyt. Det er en ting, som er helt sikkert.

Tror jeg vil gå mig en tur inden så længe, for det er ved at være varmt nok til at man kan holde det ud her til aften. Det er jo dejligt. Jeg glæder mig dog til sommer alligevel, for der er det jo altid dejligt – og der er ikke længe til.

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28