Ejer du en virksomhed? Så skal der også være styr på den! Og en af de måder du holder styr på din virksomhed på er ved at holde styr på dine medarbejdere.

Synes du allerede at du holder godt hånd om dem og egentlig har ret godt styr på dine medarbejdere? Eller tvivler du på dig selv og hvor meget kontrol du egentlig har på din arbejdsplads? Uanset hvad så kan man altid bruge lidt ekstra råd.

Her giver vi dig tre hurtige råd til hvordan du kan få mere kontrol over dine medarbejdere og dermed mere kontrol over din virksomhed. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Medarbejder GPS

En af de måder man nemt kan holde styr på sine medarbejdere er gennem brug af en  Medarbejder GPS. Med en Medarbejder GPS ved man altid hele tiden hvor ens medarbejdere befinder sig på arbejdspladsen. Det kan være rigtig nyttigt, hvis man har en meget stor arbejdsplads og man ofte har brug for at finde frem til den ene eller den anden person.

På den måde kan man med en Medarbejder GPS spare meget tid, fordi man ikke behøver at rende fra det ene rum til det andet for at finde lige den medarbejder man er ude efter.

Hvis man har en virksomhed, hvor medarbejderne render til forskellige steder i byen eller nabolaget på grund af forskellige ærinder i forbindelse med arbejdet, så kan man også fint benytte en medarbejder GPS. På den måde sikrer man sig, at ens medarbejdere ikke render ud på nogle personlige ærinder, når de egentlig brude arbejde i stedet for.

På den måde kan en medarbejder GPS altså bruges til mange forskellige ting og til mange formål.

Adgangskontrol

Udover medarbejder GPS kan du også benytte adgangskontrol for at holde styr på dine medarbejdere. Med adgangskontrol kontrollere du, hvilke bygninger og eventuelt rum det er dine medarbejdere har adgang til.

Det er især nyttigt, hvis du har en større arbejdsplads og har visse rum, som du ikke vil have at alle dine medarbejdere får adgang til. En konstruktionsarbejder har for eksempel ikke grund til at få adgang til de samme rum, som sekretæren har adgang til.

Med adgangskontrol kan du dermed holde styr på alle dine aktiver og vide præcist, hvilke rum det er dine medarbejdere har adgang hele tiden. Adgangskontrol er dermed en præventiv løsning, hvorimod du med en medarbejder GPS kan blive informeret, når dine medarbejdere er et sted du ikke bør være – men det kan ikke holde dem fra at gå ind i bestemte rum og så videre.

Sunde måltider i kantinen

At holde styr på sine medarbejdere handler også om at holde godt øje med dem og passe godt på dem. Det skal ikke alt sammen bare gå op i medarbejdere GPS og adgangskontrol.

Når du har en virksomhed så er du også ansvarlig for dine medarbejdere og du er ansvarlig for de arbejdsforhold de har. Og det gælder også den mad de har til rådighed på deres arbejdsplads.

Med sunde måltider i kantinen sørger du for at dine medarbejdere får sig noget godt brændstof, som de kan arbejde godt på. Uden nogle gode og sunde måltider så risikere du at få dvaske og trætte medarbejdere på din arbejdsplads, som ikke kan yde nær så godt et arbejde.

Hold derfor styr på din arbejdsplads ved at sørge for at dine medarbejdere har gode og sunde måltider til rådighed. På den måde kan de yde meget mere og du får også en større omsætning, fordi mere arbejde bliver gjort på kortere tid.

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53