Man skulle ikke tro, at det kunne lade sig gøre, men jeg kan ikke finde mit stjernetegn. Jeg har ledt med lys og lygte overalt efter det, men nu har jeg så endelig fundet ud af, at det handler om, at jeg er født på en meget speciel dato, som der i virkeligheden er slangebærerens tegn. Dette stjernetegn kender I sikkert ikke, fordi der normalt kun er tolv. Det bliver derfor kaldt det 13. tegn eller soltegn, som de jo rigtig hedder. Jeg håber ikke, at jeg er den eneste, der har dette specielle tegn derude. Hvis du læser dette og tænker at du også blev født samme dag (d. 18. april) – ja, så må du meget gerne kontakte mig, så vi kan få talt om emnet. Jeg ved ikke helt hvad, det kommer til at betyde for mig, at være født denne dag. Men det er da besynderligt, at selve tegnet bare er blevet klemt ud, så kun de andre tolv er tilbage. Se et billede af det herunder:

stjernetegn

Når alt er sagt, er det ikke kun mig, der har det sådan her. Jeg har ledt efter andre, der har det på samme måde – men det virker lidt som om, at folk er hemmelighedsfulde omkring det. Er vi noget specielt fordi vi er født i dette stjernetegn? Eller er det bare selve tegnet, der gør os lidt mærkelige? Jeg ved det ikke og det er derfor jeg skriver her på min side. Man kan vel kalde det et desperat kald efter folk, der ved lidt om det hele. Hvis du er en af dem, så kontakt mig med det samme!

 

 

 

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28