Jeg har sådan lyst til at få skiftet ud i mit køkken, men samtidig har jeg heller ikke råd til at rive det ned og bygge det op igen, hvis du forstår, hvad jeg mener. Men altså, der er jo også nogle andre ting, som man kan gøre ved det, uden at man nødvendigvis behøver at få installeret et helt nyt køkken. Derfor vil jeg høre jer, som læser med herinde, hvor I finder inspiration til jeres køkken henne? Jeg er selv faldet over den her side, som jeg faktisk finder meget inspirerende, og derfor vil jeg da anbefale jer, at kigge derinde, såfremt det er noget, som I kunne have lyst til.

images (1)

Nå, men altså, sådan er der jo så meget. Det er jo altid dejligt, hvis man kan få lidt input fra sine fantastiske læsere – for der er da et par stykker, ikke? Det kan jeg jo se i trafikken der er, så derfor må I meget gerne svare, såfremt I har noget på hjerte.

Nu vil jeg cykle i Fakta og handle ind, for der er en masse, som jeg har brug for, og jeg har ikke ret mange ting herhjemme nu her, og det er jo bare ikke så godt, kan man sige. Men der er jo heldigvis råd for det, for jeg kan jo bare handle ind. Og så skal jeg også spare på mine penge resten af måneden, for jeg har købt en masse tøj i starten af den her måned. Det er jo med at nyde udsalget.

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28

Skriv et svar