Hvis du har lavet hjemmesider før, er du nok klar over, at med al den tid det tager, at få lavet en hjemmeside, så er det måske ikke altid hostingen der bliver brugt så meget tid på, og især hvis det bare er en relativt simpel hjemmeside, der er til en virksomhed eller noget lignende, så går man ikke så meget op i, hvad det er for nogle servere det hele ligger på. Man vil egentlig bare gerne have hjemmesiden ud på nettet. En ganske almindelige hjemmeside, vil da også have mulighed for at være på de fleste servere der bruges til wordpress hosting, hvis der ikke er så mange krav ud over det sædvanlige, men nogle gange kommer der nogle krav, og det behøver heller ikke være i forbindelse med, at man laver en hjemmeside. Det kan godt være i forbindelse med at hjemmesiden vokser.

Hvis ikke du har prøvet det før

Hvis du ikke har lavet så mange hjemmesider før, så kan det være svært at finde ud af, hvad det lige er for et sted du skal bruge, når du skal finde hosting til din hjemmeside, og så er der brug for, at du tænker over nogle forskellige ting. Det er nemlig noget nemmere, hvis du sørger for at vælge det rigtige sted med det samme, så du ikke behøver skifte senere, hvis der kommer nogle nye krav. Du skal overveje

  • Hvor mange kommer til at besøge hjemmesiden?
  • Hvor meget kommer hjemmeside til at fylde?
  • Hvor tit må den gå ned?
  • Hvad vil du gerne med hjemmesiden på sigt?

7Hvis du tænker over alle disse ting er du godt garderet, for så er der ret godt styr på, hvad det er for nogle krav du har til hostingen af din hjemmeside. Når der står, ”hvor tit må den gå ned?” så er det fordi, at man aldrig kan være helt sikker på, at en server kommer til at køre perfekt, og så er der nogle gange, hvor det kommer til at gå galt, og der kommer til at være problemer med forbindelsen, eller man af en anden grund ikke kan komme ind på hjemmesiden. Det betyder altså, at du skal vurdere hvor vigtigt det er, at man kan komme ind på hjemmesiden på ethvert tidspunkt, og hvor meget plads der er til, at det godt må gå galt ind imellem.

Spørg den der laver hjemmesiden

Ofte laver man ikke selv hjemmesiden, hvis ikke man er så vant til den slags, og så er det heller ikke sikkert, at man ved så meget om hosting. Derfor er det bedste råd man kan give nok også, at man skal spørge den der laver hjemmesiden. Som regel har de lavet mange sider, og så kan det være en god ide at trække lidt på deres erfaring, så man finder det sted der passe godt til den hjemmeside man får lavet. Den erfaring er ikke nem at få fat i andre steder, og derfor skal du endelig bruge den.

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53

De bedste roll up systemer

december 28, 2016