Hej hej med jer alle sammen, og rigtig mange gange velkommen på min blog.

Jeg fik lige en tosset idé her i går aftes, imens jeg sad og kiggede på lidt fjernsyn. Det slog mig pludseligt at mine vægge egentlig ikke er så pæne længere. De ser nogle steder lidt beskidte ud, og det er nok et resultat af lidt for mange fester, og børn med fedtede fingre. Jeg er ikke interesseret i at bestille en maler ud og gøre det for mig, for jeg er lidt den der handyman-type, eller prøver på det, og så vil jeg gerne lige bevise over for mig selv, at det kan jeg i hvert fald godt finde ud af. Jeg kigger lige lidt rundt på nettet, og læser lidt om gør det selv maling, og så skal jeg bare have bestilt noget maling. Man kan sagtens bestille det, så det bliver leveret lige direkte til døren, og så slipper jeg i hvert fald for at tage ud og bøvle med det. Jeg har også set rimelig mange skræmmebilleder af folk, som har kørt med maling i bilen, og det er altså ikke lige altid at det går lige godt. Det vil bare være super ærgerligt at ødelægge sin bil på den måde. Jeg så også på station 2 på tv2, at der er begyndt at komme mange flere indbrud. Det er jo ikke noget man har lyst til at få i sit hus. Derfor kunne jeg også godt tænke mig at komme i kontakt med en låsesmed fra København. Jeg tør i hvert fald ikke tage nogen chancer længere.

Jeg vil også lige hoppe ud i værkstedet og se om jeg ikke kan finde nogle pensler til at male med, ellers må jeg jo også hellere få bestilt sådan nole karle. Med hensyn til låsene på huset, så tror jeg ikke at det er nogen god idé, at jeg selv gør det. Jeg har ikke ligefrem så meget styr på det, så det er nok en god idé bare at bestille en dygtig låsesmed ud og fikse det.

 

Vi ses snart herinde igen. God dag!

 

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28

Skriv et svar