Hey derude!

Som jeg skrev i et af mine tidligere indlæg, er jeg jo som sagt startet op med cykling igen. Det er ikke på noget brandseriøst noget, men jeg er da startet i en lille klub, som primært egentlig bare er mine kammerater. Vi kan alle godt lide at cykle, og et par stykker af os har også cyklet sådan semi-pro.

En af de ting som en af de ‘bedre’ cyklister fortalte mig er at sportsmassage er GULD værd i denne sport. Nu har jeg så brugt en del tid på at sidde og læse omkring sportsmassage, og jeg kan godt se at det giver mening. Læs hvad en sportsmassage kan gøre her. Jeg er ikke ligefrem nogen ekspert til at forklare sådan noget, så jeg tænkte at det ville være en del nemmere for mig, hvis jeg bare viser jer det link, som jeg fandt bedst.

Her i næste weekend skal vi på en rigtig god cykeltur, hvor vi skal nedlægge 100 km hurtigst muligt, og det glæder jeg mig til at se hvor hurtigt vi kan gøre. Jeg er sikker på at det bliver min bedste tid nogensinde, for det betyder bare rigtig meget, når man er ude og cykle med nogle hurtige karle.

Jeg tager min telefon med på turen, og så kan jeg lige bruge min sports-app til at bevise hvor hurtigt det går. Det kan I godt lige glæde jer til. Måske I også får et billede af mit hold! Vi ses 😀

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28

Skriv et svar