Mange af de nyere generationer af forældre husker stadig Playmobil, der i deres barndom dominerede børneværelset uanset om man var dreng eller pige. Dette skyldes, at Playmobil siden 1973 har været et af de førende brands på legetøjsmarkedet, se de mange produkter her Playmobilbutikken.dk . Da dette legetøj kom på markedet, var der oliekrise i verden, hvilket betød at plastik var en billigere vare og derfor kunne sælges til alle, grundet lavere priser. Legetøjet blev oprindeligt designet og produceret i Tyskland, men allerede i 1974 blev virksomheden opkøbt af en Hollandsk virksomhed.

Playmobil er ikke kun legetøj til børn

Fordi Playmobil er et af de mærker, der har eksisteret i mere end 40 år, er det ikke længere kun dedikeret til børn. Flere og flere voksne, der husker legetøjet fra deres barndom, er begyndt at samle på de mange figurer, landskaber og tilbehør. Det er få mærker af legetøj, der har opnået denne form for samlerstatus herhjemme, hvilket blot gør Playmobil til ét af de mærker, man bare have i hjemmet. Studier har vist at forældre, der husker en bestemt type legetøj fra deres egen barndom, oftere deltager i børnenes lege.

Skab dine egne historier med Playmobil

Ligesom andre mærker, der har eksisteret i en længere periode, har Playmobil med tiden udviklet mange forskellige scenarier. Disse forskellige stilarter og figurer gør, at man selv kan skabe sine egne eventyr på stuegulvet. Sammen med sine børn, eller andre samlere, kan man sætte forskellige landskaber op og skabe sin egen historie. Playmobil er med på noderne, derfor er der både legetøj designet og udtænkt til både drenge og piger, der hver især vil skabe deres egne historier baseret på tilbehør, bygninger, figurer, dyr og meget andet. Playmobil er kvalitet og pris samlet under ét.

 

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53

Skriv et svar