Jeg har besluttet mig for, at jeg vil have et par sko, der er lavet hos en skomager, hvorfor jeg har rettet henvendelse til denne skomager fra Kolding, hvor jeg har hørt, der bliver produceret noget helt formidabelt fodtøj. Det er altså helt utroligt dejligt, og jeg glæder mig utroligt meget til, at jeg modtager dem, for de ser rigtig fine ud, da jeg så dem.

Nablus-shoemaker

Jeg holder helt utroligt meget af at få nogle nye sko, for jeg er helt vild med sko. Det er sådan en slags hobby, som jeg altid har haft. Jeg har dog aldrig været så meget til sneakers, for det er som om, at de ikke holder så længe, som et par gode, håndlavede sko, som man får direkte hos skomageren. Og så er man helt sikker på, at de passer til ens fod, og det er noget, som jeg går meget op i, da jeg har tendens til at få utroligt ondt i mine fødder efter kort tid. Især med nye sko. Men sådan er  det vel med alle.

Nå, men altså, jeg glæder mig til, at jeg engang får råd til at have et helt walk in-closet fyldt med sko, for det er altså en drengedrøm, som jeg har haft. Jeg ved godt, at det ikke lyder så maskulint, men jeg er ligeglad. Jeg vil have mit skoskab, og det bliver noget, som jeg går efter. Jeg vil spare på mine penge, så jeg får rid til det. Det er en ting, som er helt sikkert.

More related stories

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28

Skriv et svar