Hey derude!

Så er sommeren lige på trapperne, og det er bare for dejligt at tænke på. Jeg fik dog lige lidt stress over, at det er lige om hjørnet, for jeg har nemlig lovet konen, at jeg vil lave en lille bjælkehytte til os, som vi kan bruge til nogle hyggelige sommerstunder, eller vinterstunder, hvis jeg også kan få installeret noget varme ind i det. Det bliver rigtig spændende. Jeg er bare lidt bange for at jeg er kommet lidt for sent igang, hvis vi kan have starten af sommeren med, for jeg har lige lovligt mange projekter igang lige for tiden.

Har fundet en god side der er spækket med gode råd til sådan en byg selv bjælkehytte, som jeg skal lave. Det er faktisk fra den side, at jeg fik idéen, og luftede den for konen. Hun blev om muligt mere begejstret end mig selv, så nu hænger jeg altså på at få den lavet.

Det bedste bliver godt nok når hytten er færdig, for så kan jeg sidde derude og nyde et dejligt glas vin, med en dejlig udsigt lige ud til min fantasktisk blomsterhave. Oh man, jeg bliver helt varm af tanken. Det bliver alt arbejdet værd, det kan der ikke være nogen tvivl om.
Her i weekenden skal jeg med konen ud og finde nogle møbler, som vi kan putte ind i det. Tror måske hun forventer at det bliver hurtigere færdigt, end jeg gør, haha. Det må hun så lige lære at leve med, eller også må hun give en hånd med i byggeriet, men det tvivler jeg på kommer til at ske.

 

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28

Skriv et svar