Hej allesammen. Kender I det, at man har et projekt, som man er utroligt bange for, ikke kommer til at blive som forventet. Sådan havde jeg det, da vores nye hus skulle males, men tvivlen bliver heldigvis slået til jorden, og det er jeg jo rigtig glad for. Jeg har nemlig haft nogle særbestillinger, som jeg ikke rigtig vidste, om andre kunne sætte sig ind i, men det er heldigvis blevet præcis, som jeg forestillede mig – hvis ikke bedre. Det skyldes alt sammen dette malerfirma, og derfor vil jeg da lige give dem en stor tak – og anbefale dem, hvis du selv skulle have brug for at få lavet noget mht. malerarbejde.

Jeg er lige flyttet i ny lejlighed, og det er for første gang en ejerlejlighed, som jeg er helt utroligt glad for, og det er jo bare helt fantastisk. Altså, det er ikke første gang, at jeg er glad for en lejlighed, men det er første gang, at jeg har en ejerlejlighed, og derfor synes jeg også, at det var vigtigt, at der blev gjort noget ud af den. Og derfor hyrede jeg altså de malere der.

images

Der skal laves en hems udover det, der allerede er lavet, og det glæder jeg mig altså til, for det kommer godt nok til at se godt ud, kan jeg ellers godt lige sige jer. Nå, men det er jo godt nok, det hele. Jeg vil smutte over til min kæreste nu, for vi har en aftale om at vi skal se en film.

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28

Skriv et svar