En almindelig printer har ret mange begrænsninger, fordi den normalt kun printer i A4 og måske A3-papir, og måske endda ikke printer i farver. Disse begrænsninger er med til at gøre, at den ikke er så dyr, at den ikke ville være til at betale for den almindelige forbruger, eller sågar den lille virksomhed, men det kan også være et handicap, at man har disse begrænsninger. Derfor kan det være en fordel at få fat i en anden virksomhed, der har en printer, der kan nogle andre ting end en almindelig kan. Der findes nemlig printere, der kan printe i nogle enormt store formater, og tilmed kan de gøre det i farver der ender med at være flotte, og farver der ikke kommer til at se matte og kedelige ud. Dette hedder storformatsprint, og hvis ikke du har brug det før, så er der nogle meget store muligheder i det.

Storformatsprint giver helt nye muligheder for at præsentere dit produkt, fordi du lige pludselig kan have så meget information på et stykke papir der nærmest er ligeså stort som dig selv. Det kan være en helt ny oplevelse for mange, og især hvis du bruger meget tid på at præsentere ting for andre, så kan det være enormt rart, at have det på et stort stykke papir, så man ikke er afhængig af en projektor eller noget lignende, for at kunne præsentere alle de ting man vil. Der er også noget andet over det store stykke papir, for det giver en helt anden fornemmelse af nærvær, end det gør, hvis man bare står med en præsentation fra en computer, der bliver kastet op på en væg med en projektor. Af en eller anden grund, virker det som om den der præsenterer er mere til stede, end vedkommende ellers ville være, hvis deres materiale er præsenteret på en plakat, eller noget lignende der er printet i stort format.

girl_with_computer_emerging_technologies_social_mediaHvem kan lave storformatsprint for dig?

Der er faktisk en del virksomheder der har printere der kan disse ting, og der er endda visse skoler, der også har det. Det er dog ikke alle der gør det til en forretning at have deres printer, og det betyder, at du nok er nødt til at finde de virksomheder der mere eller mindre lever af denne slags print, for at kunne få lavet noget til dig selv. Det er heller ikke umuligt, for der er en del virksomheder rundt omkring der har mulighed for det, men det kan godt være, at du er nødt til at køre til en af nabobyerne, fordi der ikke lige ligger noget i den by du bor i.

Storformatsprintet er altså din mulighed for at få lavet en plakat eller noget lignende, der er i en betydeligt større størrelse end du ellers ville kunne have lavet den i, og så bruge den til at præsentere nogle informationer på. Om det er til en konference, eller om det er til at hænge op et eller andet sted gør ikke den store forskel, for det er en god mulighed til begge dele. Det giver en anden fornemmelse, når man har det på papir og ikke bare som en præsentation, og derfor kan det helt sikkert overvejes, om ikke det er sådan du skal prøve at præsentere næste gang. Det giver også en anden form for overblik for modtageren, fordi der ikke er tale om enkelte slides, men nærmere at man selv kan bestemme hvorhen i præsentationen man kigger, så man kan finde de informationer man mangler, hvis der for eksempel er noget man har glemt.

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53