I Grenaa er der rigtig mange fine oplevelser at få. Det gælder både, hvis du vil opleve den danske natur eller få en bid af det gamle Danmark, som det var en gang. Eller du bare gerne vil have en omgang dansk mad i et pænt og roligt miljø. I Grenaa er der mulighed for det hele, uanset om du er til den danske mad eller bare gerne vil have en god aftensmad.

 

Men der er også mulighed for mange kulturelle og historiske besøg i byen og omkring den, så hvis I planlægger en tur, så tænk på, hvad I gerne vil se, og hvad der interesserer jer. Sådan får I den bedste tur. Især hvis I ikke har så lang tid i byen, kan det være en god idé, for der er meget at se. Især på en dejlig varm sommerdag.

Restaurantbesøg

Fordi Grenaa er en ferieby, er der også rigtig mange muligheder for at få noget godt at spise. Der er også muligheder for det modsatte, og det skal man lige have sig for øje. Men kender man nogle, der kommer der tit, for eksempel hver sommerferie, så kan du være sikker på, at du kan få nogle gode anbefalinger med på vejen.

Fordi udvalget af restauranter er så stort, handler det også om at finde ud af, hvad man gerne vil spise. Om det er en god ret med fisk, en god italiensk pizza eller bare en god dansk ret. For der er mulighed for alle tre ting i Grenaa. Hos Skakkesholm er det for eksempel buffeten, som mange mennesker kommer for. Så er man til det, så er denne restaurant et sted at besøge.

 

Du kan læse mere om Restaurant Skakkelsholm lige her: https://www.visitdjursland.com/restaurant-skakkes-holm-grenaa-gdk605744

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53