Hvis man ønsker succes i sin forretning, er det altafgørende, at man ikke stagnerer. Dette er særligt gældende i en tid, hvor alting går så sindssygt hurtigt, at man er nødt til at være under konstant udvikling. Der er altid noget, der kan gøres bedre, og det handler hele tiden om at sigte efter dette bedre. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at udvikle i ens forretningsmodel, PR samt selve produktet. Dog er det mindst ligeså vigtigt, at man hele tiden udvikler på sine medarbejder, og dette er særligt gældende i forbindelse med de ansatte, der har magtfulde positioner, og som skal motivere de andre medarbejdere.

 

Der vil uden tvivl være godt for virksomheden, hvis man kunne sørge for udvikling hos hver enkelt medarbejder. Dog er dette utrolig krævende både tidsmæssigt, men også rent økonomisk. Derfor er det også ofte, at man blot nøjes med at udvikle lederne, da det trods alt er disse, der skal holde gejsten og motivationen i de forskellige afdelinger. Derudover er det også en kæmpe fordel, hvis ens ledere selv er i stand til at udvikle på de andre medarbejdere, hvilket kun kan gøres, hvis man får lidt hjælp med på vejen. Hvis man lader sine medarbejdere tage en intelligenstest fra http://www.peopletestsystems.com/intelligenstest/, kan man let finde de stærke og svage sider hos lederne, som man kan bruge til udviklingen af netop disse medarbejdere.

Med intelligenstest kommer individet i fokus

Alle er forskellige, og det er derfor også svært at lave en udviklingsmodel, der skal passe til alle. Særligt hvis man ønsker at få det fulde potentiale ud af sine ledere. Her er det vigtigt, at man lader individet være i fokus, da man på den måde kan arbejde helt konkret med mangler og svagheder hos den enkelte leder. Derudover kan man også skabe sig et overblik over, hvor disse lederes styrker og evner ligger, og ud fra dette placere dem i den rigtige afdeling. Ved hjælp af en intelligenstest kan man finde disse styrker hos de individueller medarbejdere.

Intelligenstest kan give selvindsigt

Dog er det ikke kun en fordel for virksomhedsejeren at vide, hvilke styrke og svagheder de forskellige ledere har, som man kan finde i en intelligenstest. Det er også en kæmpe fordel for de enkelte ledere, da de på den måde lettere kan kigge ind af, og arbejde med de ting, som måske falder udenfor deres kompetenceområde. Det hjælper altså også individet med selv at udvikle sig.

 

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53

Skriv et svar