Hvis man interessere sig en smule for alle disse forskellige valutaer, som man ser efterhånden, som man kun kan benytte sig af på nettet. Så bør man nok holde lidt øje med den nuværende bitcoin kurs. Det er nemlig ret bemærkelsesværdig at tænke på, at det engang har været en meget lav kurs, hvor man stort set ikke fik noget ud af den. Man kan godt blive en smule ærgerlig over, at man ikke valgte at satse på det, men det er nemlig lige præcis det der er med sådanne ting. Det er et meget stort sats, hvor man aldrig rigtig ved, hvor det fører hen. Det kan gå rigtig godt eller rigtig skidt. Så det er noget, som man bare springer ud i.

Så hvis man er en anelse interesseret i, hvordan det hele fungerer, så er det nemlig en god idé, hvis man sætter sig ordentlig ind i tingene. Det er meget uansvarligt, hvis man bare går ud og købe store mængder bitcoins, hvis man ikke helt er klar over, hvordan det hele fungerer. Man skal være helt opmærksom på, hvordan det rent faktisk er. Kursen på bitcoins er nemlig efterhånden rigtig høj. Det betyder derfor også, at hvis man skal købe bare en enkelt bitcoin, så kan man godt ende med at komme af med urimeligt mange penge.

En kurs i konstant ændring

Det der er ved sådan en kurs, det er netop, at den ændrer sig hele tiden. Det er overhovedet ikke noget, som man kan regne med. Så hvis man gerne vil investere i det, så er det ikke noget sikkert valg. Det vil sådan noget aldrig være. Det kan nemlig godt være, at den nuværende bitcoin kurs er meget høj, men når man går to uger frem, så kan det godt bare være, at det overhovedet ikke er blevet bedre. Det kan tværtimod være, at kursen er faldet en hel del. Så man skal hele tiden være opmærksom på, hvordan kursen bevæger sig, selvom det ikke er en garanti for noget.

Hvis man går tilbage til slutningen af 2017, så vil man også lægge mærke til at kursen er urimeligt høj. Hvis man derimod ser på kursen i starten af maj 2018, så er den lige pludselig ikke særlig høj i forhold til det tidspunkt. Man bør dog også tænke på, at bare fordi det er en populær valuta, så betyder det ikke nødvendigvis at værdien stiger. Man har bare været utroligt heldigt. Hvis man vil se en ældre bitcoin kurs, så kan man gå ind og indtaste det beløb man kunne have investeret i det i f.eks. 2010 og så får man et resultat, der viser, hvor mange bitcoins man ville kunne få for det.

En helt ny måde at have valuta på

Hvis man tænker over det, så er det med bitcoins og generelt valuta på internettet meget nyt. Men efterhånden giver det også en del forskellige muligheder. Der er flere og flere butikker på nettet, der åbner op for muligheden for at betale med bitcoins på deres hjemmesider. Man kan endda møde hæveautomater ude på gaden, hvor man kan hæve sine bitcoins og så få fysiske penge for dem. Det er noget, som man lige skal vænne sig til.

Så når man går ind og ser på bitcoin kursen, så gør man sig sikkert en helt masse overvejelser. Bør man nu købe dem? Skal man gøre det nu? Skal man vente? Der er så mange ting at tænke på. Men hvis man virkelig gerne vil prøve sig frem med det, så kan man bare starte med at holde lidt øje med kursen. Så kan man lægge mærke til om der er nogle specielle steder, hvor kursen er meget lav. Så kan man prøve en investere en smule penge i det og se hvad der sker.

Author

kristian@move-marketing.dk
Total post: 53